Beeldbeoordeling

Alles over beeldbeoordeling voor echoscopisten.

Algemene informatie

Als echoscopist heb je een verantwoordelijke taak. Om je kennis op peil te houden, is het belangrijk om af en toe stil te staan bij je werkzaamheden. Daarom krijg je op regelmatige basis een beeldbeoordeling. Hiervoor maak je een logboek van 3 echo-onderzoeken waar je feedback op ontvangt. Ook krijg je de mogelijkheid om vakgerelateerde vragen te stellen. 

Kwaliteitsbeoordeling TTSEO

Externe link

SEO-logboek

Als SEO-echoscopist maak je elke twee jaar een logboek met daarin de beelden van 3 SEO’s. Vervolgens zal een van onze kwaliteitsmedewerkers het logboek bekijken en jou een schriftelijke terugkoppeling geven. Als het kan, vergelijken we jouw gegevens met hoe jouw echocentrum het in het algemeen doet.

Krijg je binnenkort een beeldbeoordeling? Bereid jezelf dan voor met behulp van deze handleiding voor het maken van een logboek. Het bevat voorbeelden van de gevraagde echo-doorsneden, inclusief een toelichting.

Let op dat herleidbare gegevens zichtbaar zijn op alle afbeeldingen, zoals geboortedatum, cliënt-/patiëntnummer, datum en tijdstip echo-onderzoek.

Waar moet je aan denken bij het maken van een logboek?

Logboek uploaden

Het opvragen en uploaden van je logboek gaat via Peridos tenzij anders door ons is aangegeven. Een handleiding over de werkwijze vind je op Peridos.nl.

 

Heeft deze informatie geholpen? 1 persoon vond dit nuttig
Bereikbaarheid zomerperiode