Praktijkondersteuner counseling

Aanvraagformulier.

(Ondersteunend) Zorgfunctionaris counseling Peridos

Dit formulier is bedoeld om een account en rol in Peridos voor een (ondersteunend) zorgfunctionaris counseling aan te vragen. Deze rol is bestemd voor medewerkers, bijvoorbeeld praktijkondersteuners, die in de praktijk bepaalde taken hebben rondom de aanvraag en/of uitslag van de prenatale screeningsonderzoeken (eerste trimester SEO (ETSEO) en NIPT).

Een (ondersteunend) zorgfunctionaris heeft in Peridos de mogelijkheid om een (lab)aanvraag voor de ETSEO en/of NIPT in te vullen. Indien dat binnen uw praktijk wenselijk is, krijgt deze ook de mogelijkheid om de uitslagen van de NIPT in Peridos te zien.

Alle handelingen door de (ondersteunend) zorgfunctionaris in Peridos worden geacht te zijn verricht namens een zorgverlener die een kwaliteitsovereenkomst prenatale screening heeft.

Het Peridos account die de (ondersteunende) zorgfunctionaris counseling op grond van dit formulier verkrijgt is strikt persoonlijk. De (ondersteunend) zorgfunctionaris is verantwoordelijk voor rechtmatig gebruik van het eigen Peridos-account en voor het beschermen van de privacy van de cliënten van de zorginstelling.  Het is niet toegestaan in te (laten) loggen in Peridos onder het account van een collega. Het getekende aanvraagformulier kan worden gemaild naar: contact@spsnh.nl

Aanvraagformulier

Heeft deze informatie geholpen? 0 mensen vonden dit nuttig

NIPT nieuws