Praktijkondersteuner echoscopie

Aanvraagformulier.

(Ondersteunend) zorgfunctionaris eerste trimester SEO Peridos

Met dit formulier kan de contactpersoon een rol aanvragen voor b.v. een (ondersteunend) zorgfunctionaris Eerste trimester SEO (ETSEO). Deze rol is bestemd voor medewerkers, bijvoorbeeld praktijkondersteuners, die bepaalde taken in het echocentrum hebben rondom het ETSEO.

Een ETSEO wordt alleen vergoed als er ook een aanvraag voor is. Een (ondersteunend) zorgfunctionaris ETSEO heeft in Peridos de mogelijkheid om, bijvoorbeeld bij het inplannen van het ETSEO, te controleren of er een aanvraag is.

Alle handelingen door de (ondersteunend) zorgfunctionaris in Peridos worden geacht te zijn verricht namens een zorgverlener die een kwaliteitsovereenkomst prenatale screening heeft.

De Peridos account die de (ondersteunend) zorgfunctionaris ETSEO op grond van dit formulier verkrijgt is strikt persoonlijk. De (ondersteunend) zorgfunctionaris is verantwoordelijk voor rechtmatig gebruik van de eigen Peridos-account en voor het beschermen van de privacy van de cliënten van de zorginstelling.  Het is niet toegestaan in te (laten) loggen in Peridos onder het account van een collega. Het getekende aanvraagformulier kan worden gemaild naar: contact@spsnh.nl

Aanvraagformulier

Heeft deze informatie geholpen? 0 mensen vonden dit nuttig

Bereikbaarheid zomerperiode