Regio casuïstiekbijeenkomst voor counselors.

5 juli 2024

Op vrijdag 5 juli 2024 organiseert SPSNH in samenwerking met Amsterdam UMC een casuïstiekbijeenkomst voor counselors uit de regio. Het programma biedt onder andere inzicht in de verwachte wijzigingen rond de NIPT per 1 april 2025 en interessante praktijkcasussen met verdere verdieping en achtergrondinformatie. Voor meer informatie, zie het programma.

Mocht je zelf een casus willen inbrengen, neem dan contact op met Liesbeth van Leeuwen, perinatoloog afdeling prenatale geneeskunde van het Amsterdam UMC, email e.vanleeuwen@amsterdamumc.nl onder vermelding van ‘casuïstiekbespreking’. Liesbeth zal dan persoonlijk contact met je opnemen om verdere details te bespreken. Accreditatie wordt aangevraagd bij zowel de KNOV als de BEN.

Na afloop is er een borrel met hapjes en drankjes. Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier i.v.m. registratie van de accreditatiepunten en dan weten we ook op hoeveel mensen we kunnen rekening i.v.m. de catering! Wij zien je aanmelding graag tegemoet en hopen op een grote opkomst!

Datum: 05-07-2024

Tijd: van 13:30-17:30 uur

Klik hieronder voor het programma en aanmelding

Inschrijven, klik op de paarse knop!

Externe link